•  
  •  
  •  

Ferien starter her

Nem feriebooking for dig og dine brugere

Prøv demo

Et intelligent overblik


Med Contool Feriebooking System kan du være sikker på at du får løst alle dine opgaver til tiden. Der er ingen opgave, der pludselig kommer bag på dig.

Når du logger ind på jeres ferieudlejningsside, ser du dit dashboard. Her får du automatisk besked om de opgaver, der skal løses. Derudover har du en intuitiv oversigtskalender, som giver dig et overblik over alle dine huse i alle faser - fra udlejning til afregning.

Fra oversigtskalenderen kan du også arbejde direkte med de enkelte lejemål. I systemet har du mulighed for at sortere i lejemålene og f.eks. få vist alle ledige lejemål eller lejemål hvor der mangler at blive betalt El. Her kan du også nemt sende en fælles besked ud til relevante brugere.

Contool er meget brugervenlig og tilbyder jeres brugere det overblik, de har brug for. Hver bruger har deres eget login. Her kan de nemt booke jeres huse eller se en oversigt over deres bookinger, annulleringer og fakturaer.

Du kan sætte dit eget præg på hvordan jeres feriebookingside skal se ud. Contool har en CMS med en drag & drop funktion. Det betyder i al sin enkelhed, at du kan flytte de enkelte moduler rundt på siden og placere dem lige der, hvor du ønsker. Det er et meget ligetil system og du behøver ikke at have kendskab til hjemmesideredigering eller andet for at skabe din egen side.

Når jeres brugere har afsluttet deres ferie, får de automatisk tilsendt et elektronisk spørgeskema. Du kan derfor følge med i hvor tilfredse dine brugere har været med hele udlejningen og hurtigt reagere hvis der er noget der skal forbedres.

Læs mere om alle fordelene ved Contool Feriebooking HER.